Post by elseipenquole on Feb 20, 2022 17:01:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla kristal ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash SubZero 2022 version ▞▞▞
Bence bu tuhaflık güzel hem eli de geliştiriyor bence.⭐
Tamam... bu oyun harika ama sahip olduğum tek sorun, harekete geçmek için dokunduğumda bir gecikme oluyor ve düzeltmek için her şeyi denedim, lütfen yardım edin
Oyun eğlenceli ve müzik harika ama 3'ten fazla seviye ile biraz daha kolaylaştırmalılar
Tamamlamam gereken tek bir seviyem var, bu güç gezisi normalde spam göndermeniz gereken kısım nedeniyle dalga kısmında ölürüm
com zor yah ben 1 2 3 umiyom kicimi yirtiyom
Bu oyunu satın alabilirdim güzel ama sabrınız varsa derim
Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde geometry dash subzero temalı stok görseller ve milyonlarca başka telifsiz stok fotoğraf, illüstrasyon ve vektör
Geometry Dash Lite APK'u indirin [53 MB] (✓ Ücretsiz) - Geometry Dash Lite oyunu - En Son Sürüm. Geliştirici: RobTop Games - Package Name:
Geometri çizginin bu versiyonu normal olandan çok daha fazla heyecan ve daha fazla meydan okuma var, üzgünüm sadece 3-4 seviye var. İlk seviye basın başlangıcı yeni insanlar için bir sürprize sahip ve çok heyecan verici bence bunu hak ediyor 4-5 yıldız derecelendirmesi
oyun harika ama 3. levelde bug var robot olunca yere düşüp bölümün yarısını doğru yapmadan geçebiliyorsunuz.
Bu oyunu 5 yıldan fazladır oynuyorum. Mobilden başladım ama yakın zamanda PC'ye geçtim. Çok iyi olmadıkça bu oyun sizi meşgul edecek. Bu oyun için daha fazla seviyeye ihtiyacı olduğunu söyleyen incelemeleri gördüm. Ancak yayıncı RobTop, bu Geometry Dash Spinoff'ları güncellemez. Bu oyunlar, Geometry Dash Full için bir güncellemeyi test edecekti. Acı çekmeye hazır olduğunuzda bunu almanızı tavsiye ederim.
En yeni, en güzel Geometry Dash SubZero yayınlarını Twitch'te izleyin. Topluluğa katılmak ve favori Geometry Dash SubZero yayıncılarınızı takip etmek için
Super Stylist Fashion Makeover Igranje uloga dnfi
Ben böyle futbol oynamak taa *********** tamam bitti
Reklamı göstermeyi keser misin? Ben çok iyi oynayamam.
Dokunmatik ekranı olmayan chromebook'lara tavsiye etmeyin.Bilgisayarımdaki hiçbir tuşla çalışmıyor.Bunu öğrendiğimde çok hayal kırıklığına uğradım,En iyi deneyim için lütfen dokunmatik ekranlı bir cihaz kullanın yoksa mouse pad'e dokunmanız gerekecek oynamak için.(Sadece %10'unu aldım)
Güzel zor ama güzel ama zooooooooooooooooor ama güzel.
Poker oyunu indir pc: Bedava Online Poker Oyunlar - Zynga ...
Geometry Dash SubZero Mod: % 100 üzerinde çalışıyor 25244 cihazlar, tarafından oylandı 154, tarafından geliştirilmiş Robtop Games, Unlocked..
Oyun kurulumundan başlayarak yeniden yapılandırılması
Sadece 3 seviye var ve çok kolay
Bu oyun harika. Daha fazla seviye olsaydı, herkese tavsiye ederdim.
Niceeee, Power Trip'i fazla çaba harcamadan bitirmenin bir yolu olması ilginç, Bir hata var ama Kendin Bul Robtop Sonra Düzelt ve Ayrıca Oyuna Daha Fazla Seviye Ekle'ye söylemeyeceğim :>
Geometry Dash SubZero Arkade xwln
Oyununuz bizi yavaşlatmaya devam ediyor, bu şimdiye kadarki en kötü oyun robtop bunu şimdi düzeltin veya siliyorum, buna 0 yıldız veririm ama 1 yıldız seçmem gerekiyor Geometry Dash oyunları çok kötü SON KEZ İÇİN DÜZELTİN
Bu oyun harika bu oyunu 5 yıl önce oynadım baya güzel ama geometri çizgi full versiyonu daha eğlenceli
Sadece 2 yıldız veriyorum çünkü bu oyunda press start, nock'em ve power strip'in tam sürümü yok🙄
Çok zor ve çok sinir bozucu! ve bu oyunla çok eğleniyorum ama beni ağlatmıyor. bu beni kullandığım cihazı kırmak için yapıyor!
İlk oyunu oynadım ve bunu oynamaya karar verdim. İlk seviyeyi oynadım ve ilk oyundakilerin çoğundan daha zordu. Alıştırma modunu oynamaya karar verdim. Sadece kötü müyüm yoksa ilki yaklaşık 150 deneme ve ikincisi 300'ün üzerinde deneme yaptığı için mi bilmiyorum. İlk seviyede %50'yi bile aldıysanız tebrikler.
Geometry Dash SubZero Žaid. automat. bkz
oyun mükemmel. Diğer mal basmıyo, geçmek imkansız, gıcık oyun fln yazanlara aldırmayın sadece yetenek isteyen ve bu yetenekte oynayarak ve uğraşarak geçinmek. Ben bitirdim bol şans! :3
Bakın kımıldayan herkes için can sıkıcı insan amata o yani oyunu ben seviyom ama kanser olmak istemeyen olmak için ben alıştım seviyorum da benim için güzel bir oyundan yemek yemekten mükemmelliğine var ben 👏👏👏 ve yarışmacı olmak için mükemmel yemek yemekten var ben 👏👏👏 ve en iyi sevdiğim bölüm BASIN BAŞLAT bölüm ve bazı bebeler var oyun zor diye 1 yıldız veriyorlar yavrum madem zor sil o zaman yükleme adamlar uğraşmış zorsa sil ağlıyorsan sil.
Geometry Dash SubZero আর্কেড amwg
bütün bölümleri geçtim oyun güzel falan filan
Geometry SubZero Dash Cubix Al - Microsoft Store tr-TR
Zıplama kontrollerinin müzikle senkronize olması gerektiğini düşünüyorum??? Çünkü durum buysa, o zaman 1. seviye biraz kapalıdır :/
Her cihazımda oynayıp bitirdim yaklaşık 3 yıl önce bu eğitim eğitimi için indirmiştim ve bitirmiş bu yıl tekrar bir oyunu tamamlamayla ilgili bütün bölümleri bitirmiş paraları bitirmişti.
Öldükten sonra gecikmenin yolu, sadece reklamları göstermek, ahbap
Geometry Dash SubZero Mod Apk v1.00 (Unlocked)
Seviye çok iyi ama İNTERNETİ KAPATTIĞIMDA HALA REKLAM GÖSTERİYOR REKLAMLARDAN NEFRET EDİYORUM
Efso ama epilepsi hastaları için uygun paket 1 puanla kırım
bir süredir geometri çizgi oyunları oynuyorum ve bunda bazı atlamalarda ekrana dokunduğumda zıplamadığını veya yavaş tepki verdiğini fark ettim.
Android için Geometry Dash SubZero uygulamasının en son versiyonunu indirin O novo Geometry Dash deixará você congelado.
Oynaması süper eğlenceli bir oyun.Kardeşim benden daha kötü.En sevdiğim seviye bas bas.
Zor, dantdm press start kısmına bile ulaşamıyorum
Yeni telefonumda nedense tüm geometri çizgi oyunlarında müzik sahneden daha erken gidiyor ve serin havasını kaybediyor.