Post by elseipenquole on Feb 20, 2022 17:23:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid glitch kalliskivid ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Esimese taseme lõpetamisel jääb mäng kinni
Hea, et see on külmunud, ma pean selle parandama. See on tõesti hea asi, kuid pärast Levels'i miks sureb see külmub 🙄
Cooking Sizzle: Master Chef Simülasyon eykc
Mis kasu on jäätise kogumisest, kui ma isegi ei saa seda kuskil kasutada? Lihtsalt raisati umbes 160+ kalliskivi veoauto uuendamisel, millest pole mängus kasu. Jäätiste arv ei tõuse pärast 15/15
Mech Arena: Robot Showdown Akcija bcmw
Üritan teenida oma viimast võtit, kuid mäng ei tööta sellel tasemel õigesti, toit ei valmistata ja seda head, mida me küpsetasime ja klientidele raha annan, ei teenita. Hea mäng annaksin sellele kümme tärni, kui see probleem lahendatakse. Samuti palutakse mul installida uus versioon, kuid ei näe uut versiooni. Värskendatud eemaldas mängu paljudest tõrgetest. Väga pettunud
Armastan, see on buum
See teeb mind hulluks!!!!...aga see on lõbu pärast
alguses mulle mäng meeldis. aga kui see kaua aega võttis, on jätkamise nuppu nii raske vajutada. See on nii tüütu, ma loodan, et saate selle parandada!
Mulle meeldib mängida, kuid mõnikord on taimer nii kiire...
Ma armastan seda rakendust, ma toetan seda väga
Kõike ei saa uuendada, see on liiga kallis. Teemantide hankimise video peaks alati olemas olema. Kahju, sest graafika on korralik. Desinstallimine.
Armasta mängu. See on väljakutse. Töötab teie käte ja silmade koordinatsiooni.
Kui teil pole raha 💰 lisamüntide ostmiseks, siis olete ummikus. mitte ausad inimesed
Cooking Sizzle: Master Chef Симулационни cdp
See on väga lihtne mäng
Ma ei tea, mis siis, kui see mäng mulle meeldib, sest hakkan nüüdsest ka seda mängu kasutama
See on nii tore, et mulle meeldib
Inspireeris mind süüa tegema
Nagu kõik toiduvalmistamise 🔪 mängud, välja arvatud kohvikutemaa. See mäng pahandab teie rahakotti, selle asemel, et lasta teil oma süžees, iseloomus ja kogutud esemetes aja jooksul paremaks saada. Sellel on põhjus, miks ma seda mängu kunagi ei kustutanud ja ma ei viitsi kulutada. Nad ei kerja ja lasevad sul ehitada. Teised mängud peaksid eeskuju järgima. Mis mõte on sellel, et on rohkem desinstallitud kui erineva tasemega õnnelikke mängijaid. Igatahes, minu kaks senti.
Suurepärased mängud 👍👍
Mis sellest, et tegelased kõnnivad nii aeglaselt ja kõnnivad ekraani kaugemasse serva, enne kui nad mulle oma palvet näitavad. Kui peate uuesti proovima, on teil aeglase kõnnimise tõttu aega 2 sekundit, enne kui aeg kustub. Keegi keeras selle mängu meelega sassi. Kas te ei saa luua mängu, mis pole ajastatud. SMH.
Lõbus mäng ja meeldib graafika selles mängus.
Okei 👍👍👍👍👍
Lahe mäng suurepärane viis aja veetmiseks
Mäng on hea, aga mul on probleeme ajastustega, aeg läheb kiiremini, aga kliendid tulevad aeglaselt
Peaaegu võimatu järgmisse restorani ostmata minna
See on tore mäng, kuid teemante ja raha on raske hankida ning kliendid raiskavad palju aega, et põletada teile mängimise ajal antud minutit
Raske on ületada tasemeid, kui ma ei saa teemante abiks või versiooniuuenduseks hankida. Ma ei saa endale lubada ühtegi ostmist. Ma ei saa niisama raha kulutada, lihtsalt selleks, et mängida, peaksite selle parandama, et saaksime mängida mängu ja saada teemante lihtsamaks ja nautida mängu Mulle meeldib mäng muidu ma just laadisin selle alla ja hakkasin mängima ning olen juba desinstallimas mulle mäng meeldib ja graafika on suurepärane mäng on lõbus
Vau milline mäng pärast taset 5 või 10 Me ei saa oma mängu kindlalt jätkata See mäng on 0
Mitte nii hea, kuid keskmine Pole halb
Korralik mäng, kuni väljakutsed muutusid võimatuks. Mõned võivad maksta ettemaksu, ma lihtsalt desinstallin.
Pole hea mäng, kui saame südame, see ei loe isegi me kasutame kooke, samuti ei loe südant see on aja raiskamine ka mängijate kannatlikkus on kadunud enne kui tund ma selle mängu desinstallisin
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation jxd
Ma armastan seda mängu, kuid mõnikord see ei tööta, nii et andsin 4
Ei tööta kõrgemal kui 1. tase.
..ؤميويمكسكس
See on väga tore, ma leian seda nii palju, et see on väga huvitav
Pärast esitusnupu vajutamist see ei laadita, see lihtsalt peatub ja see on sisse lülitatud
See on tõesti hea mäng ja see oli lõbus mäng
See on suurepärane võimalus seda mängu mängida
Mäng oli nii ilus ja polnud mängijale hea