Post by elseipenquole on Feb 20, 2022 17:29:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Skiriant jam 2 žvaigždutes tik todėl, kad tai dar vienas netikras kelių žaidėjų žaidimas, jei tai būtų tikras kelių žaidėjų žaidimas, tai tikriausiai būtų 4 ar net 5
🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😾😾😾😾😾😾😾🙍♀️🤜🤜🤜🤜.
Tai sukelia priklausomybę ir juokinga, tai buvo geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, turėtumėte visiškai atsisiųsti šią programą ir joje yra skelbimų, bet dažniausiai jie trunka tik 5 sekundes
Itin juokingas ir smagus žaidimas, tęskite gerą darbą. Atsisiųskite jį, jums bus smagu žaisti šį žaidimą. Tai taip pat paprastas būdas užmušti laiką, garantuoju.
Tai labai geras žaidimas, bet ai turi būti labiau patenkintas, nes ai paprastai tik tave atakuoja ir tai šiek tiek vargina, bet be to, tai yra kietas žaidimas
Jūsų žaidimas vėluoja, pataisykite "😠😠😠😠😠
Man tai labai nepatinka... Gana nuobodu, nes tu tiesiog turi juos nužudyti ir kiek kartų aš juos žudau, jie net nemiršta, man tai nepatinka, nes tai šiek tiek šlykštu ...
pany during World War II, but actually is interested in showbiz and belongs to the ... bio teritorijas, kurios tampa valstybių ar kitokiomis sienomis.
Kaip bendrauti kai nesiseka bendrauti
Klaidos yra tokios blogos, kad negaliu žaisti žaidimo, kai atidarau šią programą, atrodo kaip sudužęs telefono ekranas
Sausage Wars.io آرکیڈ krh
30 sekundžių žaidimo ir tada priverstinė reklama. Ne, ačiū. Atrodo smagiai, bet aš neinvestuoju laiko į žaidimą, kuriame visi vartotojai nuo pat pradžių traktuojami kaip grynos karvės.
Net neveikia, nesvarbu, kiek kartų iš naujo įdiegiu žaidimą, jis visada trikdo, vėluoja ir naikina grafiką
Aš žaidžiau ir mes visi atrodome kaip skraidantys doritose, o mano ekranas nuolat blykčiojo ir buvo saugus visą laiką, kol įeisiu į jį! Atrodo, kad mano ekranas buvo užtemdytas. PAtaisyk 😡
man tai per lengva, aš atrakinau visas skinas ir laimiu visas rungtynes, sakau, jei jums patinka lengvi žaidimai, tai jums skirtas žaidimas.
Jo geras žaidimas, vienintelis dalykas, kurio jie turėtų atsikratyti, yra skelbimai
Labai smagu ir atpalaiduojanti, bet pasibaigus raundui pasirodo skelbimas
Man patinka šis žaidimas, jis yra vienas geriausių kada nors įdiegtų .io žaidimų, bet aš jam skyriau keturias žvaigždutes, nes manau, kad būtų lengviau, jei paspaudę mygtuką pataikytumėte į priešus, bet be to, tai nuostabus žaidimas. Tikrai rekomenduočiau .io žaidimų mėgėjams (kaip aš
TRASH...... šis žaidimas yra toks niūrus, kad veikėjai yra trikampiai ir aš negaliu net pajudėti be išėjimo ir grįžti į žaidimą, ir tai vis tiek nepadeda. Neatsisiųskite šio žaidimo, nebent norite supykti ir ištrinti žaidimą. 😡👎
Tai robotų trikdžiai ir gana greitai nuobodu
Visiška šiukšlė, iš visų žaidimų, kuriuos žaidžiau, tai vienas prasčiausių. Valdikliai net neveikia tinkamai, jūsų personažas net nejuda tinkamai, jis juda atgal, kai bando judėti į priekį, ir puola bandydamas judėti. Kai tai ištaisysite, grįšiu patikrinti.
Lytys, medijos, masinė kultūra Gender, Media, and Mass Culture
Jūsų žaidimas toks lengvas, man patinka jūsų žaidimai
Gražus žaidimas! Tai nuostabu tiems, kad galite gauti skinus ir tai šaunu! Tai sunku padaryti, bet gerai, tai šaunus žaidimas!
Žmonės gali skųstis dėl skelbimų, bet man patinka šis žaidimas! Skelbimas tik 5 sekundes. O po to man patinka jų riksmų garsas! Puikus žaidimas! 10/10!
Tai puikus kovos žaidimas 🙂👍🏼Bet aš pamačiau žaidime klaidą, tai nėra bloga klaida, bet man vis tiek patinka šis žaidimas, turiu galvoje, kad tai tik aš, be reikalo, bet man jis tiesiog patinka. 😀
Ji nuolat stringa, kai paleidžiu programą, neleidžia man paleisti šios programos.
Be galo patinka žaidimas! Tai konkurencinga ir smagu. Meno stilius yra labai malonus ir malonus. 10/10 rekomenduoju
Tai yra pats blogiausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau per daug skelbimų per daug trikdžių ir kitų dalykų, labai, jei jų nepataisysite, aš nesuteiksiu šiam žaidimui 5 žvaigždučių, bet visas jūsų žaidimas yra baisus
Sausage Wars.io Arkada mbiu
Įkėlimas trunka labai ilgai, bet žaidimas yra geras
Rise of Empires: Ice and Fire Strateške igre uglq
Na, visi VISADA mane seka, kai tik žaidimas prasidės, o norint gauti skiną, reikia amžinai, o įkelti užtrunka FOREVER, išspręskite šias kelias problemas ir aš įvertinsiu aukščiau
Nekenčiu sulėtinto vaizdo. Ir botai jie visada puola mane pirmiausia. Ir tas plūduriuojantis gedimas. Ir tas gedimas, kuris negali jų nužudyti.
Sausage Wars.io Arkada ajey
Pašalinkite slowmo paskutinio nužudymo metu. Išspręskite daugumą problemų.
Puikus žaidimas ir viskas, išskyrus Erzinanti dalis yra lėtas žaidimas, nes žmogus nenukris nuo krašto ir dėl to mano personažas vaikščiotų toliau, todėl aš miriau
Jis niekada neleidžia man įkelti, o mano „WiFi“ yra greitas, o kai jis buvo įkeltas, jis vėlavo ir mano pokalbių net nebuvo
kovotojai nėra šaunūs